Værker af deltagende elever

Påsken i billeder

Påsken i billeder er et kunstprojekt med udgangspunkt i den bibelske fortælling om påsken. Projektet er et samarbejde mellem Aarhus Billed- og Medieskole og Skole-Kirke-Samarbejdet.

I forløbet kommer eleverne til at arbejde med påskens forskellige dage. Klasserne kommer på besøg på Aarhus Billed- og Medieskoles atelier, hvor en underviser vil hjælpe eleverne med at udtrykke påskens fortælling og temaer kunstnerisk.

Som afslutning på projektet afholdes en festlig fernisering i Domkirken mandag d. 27. marts 2023 kl. 9.30.

Eleverne skal stifte bekendtskab med påskefortællingen og dens symbolik for herefter at udtrykke sig kreativt om påsken.

Fag: Kristendomskundskab. Håndværk og design

Lektioner: 10-12 (afhængig af udtryksform)

Sted: Det kreative arbejde foregår på Aarhus og Billed- og Medieskole i ugerne 3-10

Informationsmøde